Kinderzonvakanties

Blog

Zomer gesloten – open per 1 september.

Corona-informatie

Maatregelen vanwege het coronavirus dwingen ons de seizoensstart uit te stellen tot 1 september. 

Hoewel per 1 juli Griekenland open is voor toerisme en al de eerste vlucht naar Korfoe is gearriveerd zijn al onze boekingen voor deze zomer verschoven naar het najaar of volgend jaar. Door de onzekere situatie verwachten we minimale belangstelling voor de zomer en is sluiting een betere economische beslissing. Er is gelukkig genoeg belangstelling voor het najaar (ook betere temperaturen voor wandelen en fietsen!) en we gaan per 1 september open tot eind oktober. 

Griekenland is een van de landen in Europa met het minste aantal besmettingen en men heeft hele strenge hygi├źnische voorwaarden voor accommodatie, stranden en restaurants. Door onze kleinschaligheid en ruime appartementen kunnen wij aan deze voorwaarden voldoen. En met fietsen en wandelen ben je ver van de massa. 

Recensies

  • Heerlijke vakantie gehad, samen met onze dochters. Het is een gezellig, kleinschalig en kindvriendelijk complex in een echt grieks dorpje. De nederlandse beheerder is super aardig en vriendelijk, en er zijn regelmatig leuke activiteiten voor de kinderen. Uitstapjes met de fiets zijn goed te doen, en Corfu-stad en de div. stranden zijn dan ook aan te bevelen. Een super vakantie gehad!

    November 2014
  • Een aanrader, zeker met kinderen, ook nog eens met het boeken- en speelgoedaanbod erbij. O ja, en Marley, het ezeltje niet te vergeten. Onvergetelijk.

    September 2013
  • Bijzonder vriendelijke eigenaar, erg behulpzaam, denkt mee. geweldig!

    Juli 2015