Kinderzonvakanties

Blog

September 2020 – we zijn weer open!

Heel vreemd om pas open te gaan aan het einde van het seizoen. Plezierig dat de grote hitte weg is en dat het aantrekkelijke september temperaturen zijn met toch elke dag zon en heerlijk warm zeewater om te zwemmen

Korfoe is heel rustig in de stad en op de stranden. Het rustige en mooie Korfoe van 30 jaar geleden. De Grieken zijn heel blij met klandizie en de gastvrijheid is weer ouderwets.

Kosta’s taverna is open met leuk ingerichte tafels buiten. Hotel Marida blijft dit jaar gesloten. Voor de rest zijn alle koffietentjes, supermarkt in het dorp open

We blijven open tot begin oktober en hopen dat volgend jaar weer enigszins normaal wordt en we alle omboekingen naar 2021 kunnen ontvangen.

Recensies

  • Bijzonder vriendelijke eigenaar, erg behulpzaam, denkt mee. geweldig!

    Juli 2015
  • Heerlijke vakantie gehad, samen met onze dochters. Het is een gezellig, kleinschalig en kindvriendelijk complex in een echt grieks dorpje. De nederlandse beheerder is super aardig en vriendelijk, en er zijn regelmatig leuke activiteiten voor de kinderen. Uitstapjes met de fiets zijn goed te doen, en Corfu-stad en de div. stranden zijn dan ook aan te bevelen. Een super vakantie gehad!

    November 2014
  • Een aanrader, zeker met kinderen, ook nog eens met het boeken- en speelgoedaanbod erbij. O ja, en Marley, het ezeltje niet te vergeten. Onvergetelijk.

    September 2013