Kinderzonvakanties

Villa Theodora

Deze villa is in het dorp Agios Ioannis. Het is een moderne villa met airconditioning en een privé zwembad. Er zijn drie slaapkamers, lounge en een keuken. Buiten is een kleine tuin met het zwembad, strandbedden en een BBQ-hoek. Geschikt voor 7 personen. Voor meer informatie kijk gerust op de website: http://www.ocayvillascorfu.com/villa/villa-theodora/AANBIEDING: Boek je de villa via ons dan is de aanbetaling maar 10%, in plaats van 30%.

Ligging:
De villa’s zijn gelegen in een Grieks dorpje, Agios Ioannis, in centraal Corfu. Het is rustig gelegen en vanuit hier ben je in 15 minuten (met de auto) bij het strand of in de stad. Er is een Taverna om de hoek en de supermarkt en bakker zijn op loopafstand. Vanuit hier kan er makkelijk met de fiets, auto of zelfs met de bus gereisd worden. Ook zijn er mooie wandelingen in de groene omgeving.

Te doen:
Ezeltochtjes met onze ezel Marley, dobberen in het zwembad en boottochtjes zijn een van de vele activiteiten die mogelijk zijn. Klik HIER voor meer activiteiten.

Recensies

  • Heerlijke vakantie gehad, samen met onze dochters. Het is een gezellig, kleinschalig en kindvriendelijk complex in een echt grieks dorpje. De nederlandse beheerder is super aardig en vriendelijk, en er zijn regelmatig leuke activiteiten voor de kinderen. Uitstapjes met de fiets zijn goed te doen, en Corfu-stad en de div. stranden zijn dan ook aan te bevelen. Een super vakantie gehad!

    November 2014
  • Een aanrader, zeker met kinderen, ook nog eens met het boeken- en speelgoedaanbod erbij. O ja, en Marley, het ezeltje niet te vergeten. Onvergetelijk.

    September 2013
  • Bijzonder vriendelijke eigenaar, erg behulpzaam, denkt mee. geweldig!

    Juli 2015