Kinderzonvakanties

Kidonakia 2 -Ag. Ioannis

De Kidonakia 1-3 appartementen zijn 15 jaar geleden speciaal gebouwd en ontworpen voor ouders met kinderen. Een afgesloten voor- en achterterras, aparte kinderkamer, ruim gevulde boekenkasten en nog veel andere extra’s maken deze 3 naast elkaar gelegen appartementen heel plezierig voor ouders met kinderen. Ook is er een tuin aan de achterzijde van het appartement. Er is een eigen zwembad een 50 meter van de Kidonakia appartementen.
De appartementen hebben in al de kinderkamers airconditioning. Verder zijn er plafondventilators en extra staande ventilators.  Het is geschikt voor 4 personen.
Er is een receptie aanwezig voor eventuele vragen over de appartementen, routes of het huren van een auto/fiets. 

Ligging:
De Kidonakia appartementen zijn gelegen in een Grieks dorpje, Agios Ioannis, in centraal Corfu. Het is rustig gelegen met een zwembad bij de appartementen en vanuit hier ben je in 15 minuten (met de auto) bij het strand of in de stad. Er is een taverna om de hoek en de supermarkt en bakker zijn op loopafstand. Vanuit hier kan er makkelijk met de fiets, auto of zelfs met de bus gereisd worden. Ook zijn er mooie wandelingen in de groene omgeving. Te doen:
Ezeltochtjes met onze ezel Marley, zwemmen in het zwembad en boottochtjes zijn een van de vele activiteiten die mogelijk zijn. Klik HIER voor meer activiteiten. 

Service:
Schoonmaak, tevens handdoeken en beddengoed, is twee keer per week. In de keuken is basis keukengerei aanwezig, een magnetron, koelkast en een tweepits kookplaat.
Er is een wasmachine bij de receptie, dit is mogelijk tegen betaling.

Recensies

  • Bijzonder vriendelijke eigenaar, erg behulpzaam, denkt mee. geweldig!

    Juli 2015
  • Heerlijke vakantie gehad, samen met onze dochters. Het is een gezellig, kleinschalig en kindvriendelijk complex in een echt grieks dorpje. De nederlandse beheerder is super aardig en vriendelijk, en er zijn regelmatig leuke activiteiten voor de kinderen. Uitstapjes met de fiets zijn goed te doen, en Corfu-stad en de div. stranden zijn dan ook aan te bevelen. Een super vakantie gehad!

    November 2014
  • Een aanrader, zeker met kinderen, ook nog eens met het boeken- en speelgoedaanbod erbij. O ja, en Marley, het ezeltje niet te vergeten. Onvergetelijk.

    September 2013