Kinderzonvakanties

Ezeltochtjes

We hebben sinds 2006 de jonge ezel Marley gekocht van de Corfu Donkey Rescue. Deze organisatie zorgt voor de opvang van oude en zieke ezels op Corfu en heeft grote kennis van de ezels.
Wij organiseren wekelijks een ezeltochtje voor de kinderen (en de ouders) in het dorp. 

Ook staat vaak in de vakanties een tochtje naar de ezelopvang op het programma. Kijk maar eens op www.corfu-donkeys.com/ voor meer informatie over de ezelopvang. 

Driedaagse Ezel adoptie:
U kunt voor 3 dagen een ezel ‘adopteren’. Gedurende 3 dagen mogen u en uw kinderen een ezel verzorgen en er wandelingen mee maken. We hebben rond het dorp een aantal korte voor ezels geschikte routes uitgezet die u deze dagen zou kunnen lopen. Vooraf krijgt u instructie door iemand die de ezels verzorgd.

De eerste korte wandelingen worden onder begeleiding van de ezel verzorger gedaan. N.a.v. de ervaring is er meer begeleiding of kunnen er zelfstandig wandelingen gedaan worden.

Voorwaarden:
U dient de ezel te reserveren bij boeking. U kunt de driedaagse ezel adoptie uitsluitend laten ingaan op dinsdag (adoptie van dinsdag t/m donderdag) of vrijdag (adoptie van vrijdag t/m zondag). Ook dit moet u bij boeking aangeven.

Basisprijs:
€ 100,00 (per eenheid per 3 dagen) 

Marley Aaien

Ezel voeren Wandelen

 

Recensies

  • Een aanrader, zeker met kinderen, ook nog eens met het boeken- en speelgoedaanbod erbij. O ja, en Marley, het ezeltje niet te vergeten. Onvergetelijk.

    September 2013
  • Heerlijke vakantie gehad, samen met onze dochters. Het is een gezellig, kleinschalig en kindvriendelijk complex in een echt grieks dorpje. De nederlandse beheerder is super aardig en vriendelijk, en er zijn regelmatig leuke activiteiten voor de kinderen. Uitstapjes met de fiets zijn goed te doen, en Corfu-stad en de div. stranden zijn dan ook aan te bevelen. Een super vakantie gehad!

    November 2014
  • Bijzonder vriendelijke eigenaar, erg behulpzaam, denkt mee. geweldig!

    Juli 2015