Kinderzonvakanties

Aqualand

Bij Agios Ioannis ligt het waterpark Aqualand op 5 minuten fietsen van het dorpsplein. Voor kleine kinderen is één bezoekje leuk, maar de wat grotere kinderen willen er soms wel elke dag naar toe (met onze vouchers krijgt u 10% korting op de entree, kinderen tot 4 jaar gratis).

Aqualand is uitgerust met allerlei waterattracties en heeft vele faciliteiten om de dag spannend tot het laatste moment te maken. Omgeven door groene bossen, een totale oppervlakte van 75.000 vierkante meter, zal het bezoek aangenaam maken, zelfs in de heetste dagen van de zomer. Ontspan onder de mooie esdoorns of genieten van de sensatie van de multi slides.

Gratis ligbedden en parasols, kleedkamers en douches, voedsel, winkels en gratis parkeergelegenheid zijn beschikbaar in het waterpark.

DSC_5134 DSC_7059

Recensies

  • Een aanrader, zeker met kinderen, ook nog eens met het boeken- en speelgoedaanbod erbij. O ja, en Marley, het ezeltje niet te vergeten. Onvergetelijk.

    September 2013
  • Heerlijke vakantie gehad, samen met onze dochters. Het is een gezellig, kleinschalig en kindvriendelijk complex in een echt grieks dorpje. De nederlandse beheerder is super aardig en vriendelijk, en er zijn regelmatig leuke activiteiten voor de kinderen. Uitstapjes met de fiets zijn goed te doen, en Corfu-stad en de div. stranden zijn dan ook aan te bevelen. Een super vakantie gehad!

    November 2014
  • Bijzonder vriendelijke eigenaar, erg behulpzaam, denkt mee. geweldig!

    Juli 2015